Οι στόχοι και τα ΟΝειρα


Στις 8-1-2017, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης μέσα από το μήνυμα του “Οι στόχοι και τα όνειρα” μίλησε για ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, που δεν καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους που θέτουν. O λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι το γεγονός ότι πολλοί από τους στόχους αυτούς δεν είναι σύμφωνοι με το θέλημα του Θεού. Αν το θέλημά μας δεν είναι υπάκουο στο θέλημα του Θεού, η δύναμη του Θεού δεν μπορεί να εργαστεί στις καρδιές μας. Μάλιστα, ο άνθρωπος του Θεού τόνισε ότι ένας άνθρωπος χωρίς οραματισμό, είναι ένας άνθρωπος χωρίς κατεύθυνση στη ζωή του. Πρέπει να έχουμε έναν ξεκάθαρο σκοπό. Για να γίνει ο στόχος μας ξεκάθαρος, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το κάλεσμά μας! Αν ακολουθήσουμε το κάλεσμά μας θα εκπλήξουμε τον εαυτό μας και θα κάνουμε τη διαφορά στον κόσμο μας.
Ως παιδί του Θεού δημιουργήθηκες για να κάνεις μία διαφορά στον κόσμο σου και όχι να κάνεις τα ίδια με τους άλλους. Όταν το θέλημά σου γίνει σύμφωνο με το θέλημα του Θεού, θα δεις τη δύναμη Του να ενεργεί στη ζωή σου!

ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


Στις 8-1-2017, η κ. Ρόσμαρι ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, για να ομολογήσει τα μεγαλεία του Θεού στη ζωή της. Η κ. Ρόσμαρι κατάγεται από τη Νιγηρία και ζει στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια μαζί με την οικογένειά της. Πριν κάποια χρόνια έλαβε ένα γράμμα από την Ελληνική Κυβέρνηση που έλεγε ότι τα χαρτιά της άδειας παραμονής της δεν ισχύουν πλέον και ότι θα έπρεπε να κλείσει ένα ραντεβού για να τα ανανεώσει. Αυτό και έκανε. Έκλεισε ραντεβού με το γραφείο που διευθετούσε το θέμα της, ώστε να μπορέσει να πάρει την άδεια παραμονής της. Όταν, όμως, κατέφθασε στο γραφείο, ο υπεύθυνος των εγγράφων της την ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να γίνει η ανανέωση στην άδεια παραμονής της, λόγω ενός καινούργιου νόμου.
Τότε, η κ. Ρόσμαρι απογοητευμένη, στράφηκε για βοήθεια σε ένα δικηγορικό γραφείο, όπου της συνέστησαν να ζητήσει πολιτικό άσυλο. Έτσι, ξεκίνησε τη διαδικασία αυτή πριν κάποια χρόνια και, αφού πήρε πολιτικό άσυλο, είχε στα χέρια της τη λεγόμενη “λευκή κάρτα” την οποία έδειχνε σε περίπτωση που η αστυνομία ζητούσε να δει τα χαρτιά της άδειας παραμονής της. Έχοντας στα χέρια της αυτό το έγγραφο, ψηφίστηκε ένας άλλος νόμος που έλεγε ότι τα άτομα που κρατάνε αυτήν την κάρτα δεν θα μπορούσαν ποτέ να αποκτήσουν την άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Παρόλο που όλη αυτή η κατάσταση στεναχωρούσε την κ. Ρόσμαρι, η ελπίδα της δεν έσβηνε! Η κ. Ρόσμαρι γέννησε εδώ στην Ελλάδα κρατώντας στα χέρια της αυτήν την κάρτα και έλπιζε ότι μετά από αυτή τη γέννηση θα έπαιρνε μόρια, ώστε να νομιμοποιηθεί και να λάβει την άδεια παραμονής της .Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα περίμενε. Συνέχισε να ζει μέσα στην απογοήτευση και την αβεβαιότητα, καθώς δεν γνώριζε που θα βρισκόταν την επόμενη ημέρα η ίδια, αλλά και η οικογένειά της.
Μάλιστα, πριν τρία χρόνια η ζωή της ξεκίνησε να γίνεται ακόμα πιο περιπετειώδης! Όλοι οι γύρω της λάμβαναν άδειες παραμονής, εκτός από την κ. Ρόσμαρι. Προσπαθούσε να βγάλει κάποια άκρη με όλη αυτήν την ιστορία, αλλά δεν τα κατάφερνε. Ακόμα και ο δικηγόρος της δεν μπορούσε να τη βοηθήσει με κανένα τρόπο. Έτσι, αναζητώντας μία λύση στο πρόβλημά της, αποφάσισε να απευθυνθεί σε άλλο δικηγόρο. Πριν ένα χρόνο, λοιπόν, με τη βοήθεια του νέου της δικηγόρου έκλεισε ραντεβού για να πάει να ερευνήσει τι συμβαίνει με τη αίτησή της για άδεια παραμονής. Όταν παρουσιάστηκε εκεί, προς μεγάλη της έκπληξη, την ενημέρωσαν ότι απορρίφθηκε η αίτησή της. Τότε, συνειδητοποίησε ότι η δική της περίπτωση είναι μοναδική και ότι κάτι κρυβόταν πίσω από τις επαναλαμβανόμενες απορρίψεις. Κάποιοι από τους φίλους της που βρίσκονταν στην ίδια θέση με εκείνη, πήγαιναν πίσω στις χώρες τους και συμβούλευαν την κ. Ρόσμαρι να φύγει και η ίδια. Μέχρι και ο άντρας της την πίεζε συνεχώς να φύγουν από την Ελλάδα. Ωστόσο, αυτή επέμενε ότι δεν είναι η ώρα του Θεού ακόμη, επειδή είχε δει ένα όνειρο με τον προφήτη T.B. Joshua, στο οποίο της έλεγε να μην φύγει από εκεί που βρισκόταν. Το όνειρο αυτό αύξησε την πίστη της και της έδωσε δύναμη να παραμείνει στην Ελλάδα, αν και όλα γύρω της την έδιωχναν από τη χώρα αυτή.
Όταν η κ. Ρόσμαρι έμαθε ότι υπάρχει η Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών στη Θεσσαλονίκη, αναρωτήθηκε: “Εάν εγώ λαμβάνω ήδη θαύματα από το κανάλι Emmanuel TV, τί θα γίνει όταν γίνω μέλος αυτής της ζωντανής Εκκλησίας;”. Μετά από αυτήν τη σκέψη, η κ. Ρόσμαρι επισκέφθηκε τη Συναγωγή στη Θεσσαλονίκη και ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης προσευχήθηκε για αυτήν. Το επόμενο διάστημα, η κ. Ρόσμαρι άρχισε να βλέπει κάποια όνειρα, με βάση τα οποία κατάλαβε ότι πίσω από το πρόβλημά της κρυβόταν ο σατανάς. Ακριβώς μετά από αυτό, πήγε στον άνθρωπο του Θεού για να του πει τι ακριβώς είδε στον ύπνο της και εκείνος την καθοδήγησε στο δρόμο της ελευθερίας της, δείχνοντάς της τις σοφές κινήσεις που θα έπρεπε να πραγματοποιήσει.
Πριν ένα χρόνο, όταν έληξαν ξανά τα έγγραφά της, ανέτρεξε πάλι στον άνθρωπο Σοφίας Χάρη για να τον ενημερώσει σχετικά με την πρόοδο των χαρτιών της, καθώς ήταν πλέον αναστατωμένη και ταυτόχρονα νευριασμένη με τον εχθρό της, το διάβολο. Ο άνθρωπος του Θεού τής είπε ότι ήρθε η ώρα να εναντιωθεί στο διάβολο με προσευχή, για να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Μάλιστα, της είπε να πάει ξανά να διεκδικήσει την άδεια παραμονής της και ότι αυτή τη φορά όλα θα τελειώσουν. Έτσι και έκανε! Την επόμενη ημέρα, νωρίς το πρωί, πήγε πάλι στο γραφείο που διευθετεί τις άδειες παραμονής εδώ στην Ελλάδα. Στην αρχή τα πράγματα φαίνονταν να προχωρούν με μεγάλη δυσκολία για το θέμα της κ. Ρόσμαρι, αλλά ο Θεός είχε ήδη μιλήσει διαμέσου του στόματος του ανθρώπου του Θεού, ότι εκείνη την ημέρα όλα θα τελείωναν.
Στο τέλος της ημέρας ο Ιησούς Χριστός νίκησε! Ό, τι χρειαζόταν η κ. Ρόσμαρι το έλαβε. Δεν έλαβε απλά μία άδεια παραμονής, αλλά της έδωσαν επίσης διαβατήριο της Ευρώπης για 5 έτη, πράσινη κάρτα για 3 έτη και ταυτότητα!


Η ίδια πετάει από τη χαρά της, καθώς 15 χρόνια φυλακής έλαβαν τέλος! Πλέον απολαμβάνει την ελευθερία της με τον Ιησού και μαζί με όλη την οικογένειά της. Η συμβουλή της είναι να περιμένουμε απάντηση από τον Ιησού, επειδή τίποτα δεν είναι αδύνατο για Αυτόν.
Ο Λόγος του Θεού μας διδάσκει ότι αν ζητάμε οτιδήποτε στο όνομα του Ιησού Χριστού, θα δοθεί σε μας. Η καθυστέρηση που έβλεπε η κ. Ρόσμαρι στη λύση του προβλήματος, δεν ήταν απόρριψη από τον Θεό. Ο Θεός απάντησε την προσευχή της και της χάρισε ακόμα περισσότερα από αυτά που ζητούσε η ίδια. Το ότι καθυστερεί ο Θεός να απαντήσει στις προσευχές μας, δεν σημαίνει ότι αρνείται! Αν επιμένουμε με πίστη, θα λάβουμε! Στην ώρα του Θεού όλα είναι όμορφα!

ΤΟ ΠΡΟΓΟΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΛΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Ο 26χρονος κ. Ράφαελ Σάντεϊ από τη Νιγηρία ζούσε ένα συνεχόμενο βασανιστήριο για πολλά χρόνια. Από τότε που ήταν 17 ετών, έβλεπε πολύ άσχημα όνειρα στον ύπνο του. Έβλεπε στα όνειρά του ότι βρισκόταν βαθιά μέσα στο ποτάμι. Μάλιστα, μία γυναίκα, η οποία ήταν ψάρι από τη μέση και κάτω, ενώ από τη μέση και επάνω ήταν ανθρώπινο ον, ερχόταν πάντοτε στο όνειρό του και διατηρούσε σχέσεις μαζί του. Αυτό συνεχιζόταν και τα επόμενα χρόνια, επηρεάζοντας σε τεράστιο βαθμό τον ύπνο του και την ψυχολογία του, έως το 2014 που τα πράγματα χειροτέρευσαν ακόμα περισσότερο. Εκείνη την περίοδο είδε στο όνειρό του τον προφήτη Τ.Β. Joshua να του λέει: “Το πρόβλημά σου είναι η γριά γυναίκα που σκότωσες στο χωριό!”. Τότε, ο κ. Ράφαελ απάντησε πως δεν σκότωσε κανέναν και ο προφήτης συνεχίζοντας είπε: “Πρέπει να προσευχηθείς!”.
Από τη στιγμή που του φανέρωσε ο προφήτης Τ.Β. Joshua το πρόβλημά του στο όνειρο, αυτή η γυναίκα άρχισε να βασανίζει τον κ. Ράφαελ στο φυσικό, εμφανίστηκε μπροστά του μέσα στο σπίτι του και, μάλιστα, τον χαστούκισε δύο φορές. Καθώς στο σπίτι του υπήρχαν παντού χρισμένα αυτοκόλλητα του Emmanuel TV, στους τοίχους, τις πόρτες και τα παράθυρα, δεν μπορούσε να μπει από κάπου αλλού πέρα από το ταβάνι. Έτσι, μία νύχτα μεταμορφώθηκε σε νυχτερίδα και μπήκε μέσα του. Από τότε, άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια όλες οι καταστροφικές συνέπειες από την κατάληψη του δαιμονίου.
Αυτό το ακάθαρτο πνεύμα άρχισε να κυριεύει το σώμα του και να ελέγχει όλη του τη ζωή. Του έστελνε κάθε ημέρα σκορπιούς ώστε να τον τσιμπήσουν και, τότε, ο κ. Ράφαελ τους ψέκαζε με χρισμένο νερό, σκοτώνοντάς τους. 
Μία ημέρα, όμως, ένας από τους σκορπιούς τον τσίμπησε στα πόδια. Από τότε δεν μπορούσε να περπατήσει με ευκολία. Το δαιμόνιο είχε δηλητηριάσει το σώμα του και ένιωθε αφόρητους πόνους διαρκώς σε όλο το σώμα, μέχρι και πονοκεφάλους. Το πρωί που ξυπνούσε έπρεπε να περιμένει 5-10 λεπτά πριν σηκωθεί από το κρεβάτι, ώστε να μπορέσει να κάνει μερικά μόλις βήματα. Επίσης, δεν μπορούσε να παραμείνει καθιστός για πολύ ώρα γιατί τον έπιανε τρομερός πόνος στη μέση και την πλάτη του. Ακόμη, δεν μπορούσε να στρέψει το κεφάλι του, γιατί ο αυχένας του βρισκόταν όλη την ώρα σε πόνο. Είτε καθόταν, είτε ξάπλωνε, είτε περπατούσε, το μόνο που αισθανόταν ήταν συνεχής πόνος! Ο πόνος του ήταν τόσο ισχυρός και μετά από κάποιο σημείο εντοπιζόταν και στην κοιλιά του. Όλη αυτή η σωματική δυσφορία που ένιωθε τον οδήγησε στους γιατρούς, προσπαθώντας έτσι να βρει μία λογική εξήγηση για όλα όσα περνούσε. Ωστόσο, οι γιατροί, αφού του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, έβρισκαν πως όλα ήταν φυσιολογικά τόσο στην κοιλιά και στον αυχένα, όσο και σε κάθε άλλο σημείο του σώματος όπου ένιωθε πόνο. Μάλιστα, μη μπορώντας να βρουν για ποιο λόγο πονούσε τόσο πολύ στο πόδι, χορήγησαν στον κ. Ράφαελ φάρμακα και ενέσεις, τα οποία δεν είχαν καμία απολύτως επίδραση στο σώμα του.
Πέρα από τα σωματικά προβλήματα που προκαλούσε, το δαιμόνιο είχε διεισδύσει σε όλους τους τομείς της ζωής του και δεν τον άφηνε να ευημερήσει! Καθώς δεν υπήρχε ημέρα που να μην αισθανόταν πόνο, ο κ. Ράφαελ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Εξαιτίας του πόνου δεν μπορούσε να κάνει ασκήσεις και προπονήσεις πλέον, δεν μπορούσε να φορέσει καν παπούτσια, να περπατήσει ή να κοιμηθεί. Παρόλο που ήταν φοβερά ταλαντούχος σε αυτό το άθλημα και είχε μία λαμπρή καριέρα, ο πόνος που του προκαλούσε το δαιμόνιο τον απομάκρυνε από το ένδοξο μέλλον του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και κατέστρεψε ολοκληρωτικά την καριέρα του.
Σε όλο αυτό το διάστημα, ο κ. Ράφαελ έβλεπε κάθε βράδυ στον ύπνο του ότι βρισκόταν στη Νιγηρία στο χωριό της μητέρας του και αυτή η γριά δαιμονική γυναίκα που είχε καταλάβει το σώμα του, τον ακολουθούσε παντού. Καθώς, λοιπόν, οι υπερφυσικές εμπειρίες με αυτό το δαιμόνιο που κατοικούσε στο σώμα του συνεχίζονταν, θέλησε να μάθει περισσότερα για αυτό. Τότε, ρώτησε τη μητέρα του τι ακριβώς είχε συμβεί στο χωριό του πριν χρόνια, προσπαθώντας να καταλάβει τι σήμαινε το όνειρο που είχε δει με τον προφήτη T.B. Joshua, αλλά και όλα αυτά τα περίεργα όνειρα που έβλεπε κάθε βράδυ. Έτσι, έμαθε πως η προγιαγιά του από την πλευρά της μητέρας του, του είχε κάνει μάγια για να τον σκοτώσει και, αφού το έκανε αυτό, κάηκε το σπίτι της ενώ η ίδια κοιμόταν μέσα σ’ αυτό. Όταν το έμαθε αυτό, ο κ. Ράφαελ κατάλαβε τι ακριβώς σήμαιναν όλα αυτά τα όνειρα και στην προσπάθειά του να βρει λύση και να ηρεμήσει από αυτό το δαιμόνιο, επισκέφθηκε ένα μάγο-γιατρό. Όμως, αμέσως μετά συνειδητοποίησε πως αυτός ο μάγος-γιατρός δεν ήταν τίποτα άλλο παρά πράκτορας του σατανά, αφού το ακάθαρτο πνεύμα που βρισκόταν μέσα του τον χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει δαιμονικά σημάδια στο σώμα του κ. Ράφαελ.
Καθώς ο κ. Ράφαελ παρακολουθούσε συνεχώς Emmanuel TV, προσευχόταν το χρίσμα του Θεού να τον επισκεφθεί και να τον ελευθερώσει από το ακάθαρτο πνεύμα που τον κατέστρεφε. Είχε πλέον καταλάβει πως αυτό που χρειαζόταν ήταν απελευθέρωση από τον Ιησού Χριστό! Πήρε την απόφαση, λοιπόν, να επισκεφθεί τη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών στη Θεσσαλονίκη, στις 8-1-2017, πιστεύοντας πως το χρίσμα του Θεού θα τον εντοπίσει και θα τον ελευθερώσει. Και όντως έτσι έγινε! Όταν ο άνθρωπος του Θεού τον πλησίαζε, ο κ. Ράφαελ άρχισε να αισθάνεται έναν ανεξήγητο θυμό και κάτι σαν να κινείται μέσα στο σώμα του, προκαλώντας του ακόμα μεγαλύτερο πόνο. 


Καθώς η δύναμη του Θεού πλησίασε περισσότερο τον κ. Ράφαελ, το δαιμόνιο που βρισκόταν μέσα του εκτέθηκε και ομολόγησε: “Ζω μέσα του! Του προκαλώ πόνο, πισωγύρισμα. Συνηθίζω να κρύβομαι… Είμαι η γριά γυναίκα και το πνεύμα θανάτου. Μπήκα μέσα του τη νύχτα μέσω ονείρου, μεταμορφώθηκα σε νυχτερίδα και κρύφτηκα επάνω του. Ζω μέσα στο σώμα του από το 2014, το σπίτι μου είναι εδώ μέσα. Ζω στην πλάτη του… Του δίνω πόνο… Είμαι η προγιαγιά του από την πλευρά της μητέρας του. Με σκότωσαν εξαιτίας αυτού του άντρα. Θέλω να τρελαθεί. Δεν μπορεί  να κοιμηθεί τη νύχτα ποτέ! Αυτός ο άνθρωπος ξέρει να παλεύει, είναι πολεμιστής! Χρησιμοποιεί χρισμένο νερό για να μας σκοτώσει! Υπάρχει ένα σημάδι σε όλο του το σώμα. Υπάρχει δηλητήριο… Έχει δηλητήριο στην κοιλιά του. Υπάρχει δηλητήριο στο πόδι του και δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, παρόλο που είναι αστέρι. Είναι ποδοσφαιριστής και τον αποκαλούν στρατηγό της μέσης και της άμυνας… Τον κατέστρεψα! Τον χαστούκισα στο φυσικό! Με είδε στο δωμάτιο του… Ήθελα να τον σκοτώσω αλλά ο T.B. Joshua τον έσωσε. Υπάρχει αγάπη μέσα του. Ενώ είναι εκατομμυριούχος, εγώ παίρνω τα λεφτά του τη νύχτα, γιατί πρόκειται να γίνει πλούσιος.”


Τότε, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης επιτίμησε το ακάθαρτο πνεύμα που κατοικούσε μέσα στο σώμα του κ. Ράφαελ και βγήκε έξω από αυτόν στο όνομα του Ιησού Χριστού.
Μετά την προσευχή που έλαβε από τον άνθρωπο του Θεού και την απόλυτη ελευθερία που του χάρισε ο Ιησούς Χριστός, οι αλλαγές που εμπειρίζεται στη ζωή του ο κ. Ράφαελ είναι τεράστιες. Πλέον είναι ένα νέο άτομο εν Χριστώ Ιησού! Η ελευθερία που έλαβε καθρεφτίζεται στο σώμα του, καθώς ο πόνος έχει αποχωρήσει από παντού! Τώρα πια, δεν αισθάνεται πόνο πουθενά στο σώμα του και μπορεί να κάνει όλα αυτά που δεν μπορούσε πρωτύτερα. Περπατάει, κάθεται, τρέχει, ανεβοκατεβαίνει σκάλες και στρέφει το κεφάλι του χωρίς κανένα απολύτως πόνο. Εκτός από αυτό, τα όνειρα που έβλεπε κάθε βράδυ και οι δαιμονικές επιθέσεις που είχε στον ύπνο του έλαβαν τέλος. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, μπορεί να κοιμάται ήσυχος, χωρίς εφιάλτες και να απολαμβάνει τον ύπνο του! Το ακάθαρτο πνεύμα της γριάς γυναίκας, που δεν επέτρεπε στον κ. Ράφαελ να ευλογηθεί και να ευημερήσει, συλλήφθηκε από το Άγιο Πνεύμα και αποχώρησε από τη ζωή του μια για πάντα, παίρνοντας μαζί του τον πόνο, τα βάσανα και την αποτυχία που του προκαλούσε όλον αυτόν τον καιρό. Ο κ. Ράφαελ χαρούμενος και ευτυχισμένος, μας συμβουλεύει όλους: “Όταν έχετε κάποιο πρόβλημα, όσο μεγάλο και αν είναι, μην πηγαίνετε για βοήθεια σε μάγους- γιατρούς, μην πηγαίνετε πουθενά! Μόνο τρέξτε προς τον Θεό!”


Παρακάτω βλέπουμε κάποιες φωτογραφίες από ανθρώπους που παρευρέθηκαν στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, οι οποίοι έλαβαν την ευλογία τους, τη σωτηρία τους, την ελευθερία τους και καθετί που ζήτησαν με πίστη μέσα στην καρδιά τους.


1 σχόλιο:

  1. my name is Tai Matang in South Africa, how can i come to scoan thessalonica. Please contact me on email address tatmatang@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή