Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


Ο άνθρωπος του Θεού, στις 20-11-2016, στο μήνυμα με τίτλο “Ο Ζωντανός Λόγος του Θεού” αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλοί σήμερα αναρωτιόμαστε γιατί δεν βλέπουμε στη ζωή μας το Λόγο του Θεού να ενεργεί. Όμως, ο Θεός είναι Ζωντανός και ενεργεί στις ζωές των παιδιών Του! Ο Ζωντανός Λόγος του Θεού δεν βρίσκεται στο βιβλίο, ούτε στις γραμμένες σελίδες, αλλά στα χείλη του πιστού! Ωστόσο, για να μιλήσει το στόμα μας, πρέπει η καρδιά μας να είναι γεμάτη από τον Λόγο. Επίσης, ο άνθρωπος του Θεού τόνισε ότι ο Θεός έχει τρόπο ζωής, ο οποίος είναι ένας τρόπος θετικών σκέψεων, θετικών λόγων και θετικών πράξεων. Αν, λοιπόν, δεν ζούμε σύμφωνα με τον τρόπο ζωής του Θεού που βρίσκεται στον Λόγο Του, δεν πρόκειται να δούμε τον Ζωντανό Λόγο του Θεού να ενεργεί στη ζωή μας!
Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Λόγος, μέσα από τον οποίο ο Θεός μάς μιλάει σήμερα. Εγώ είμαι μέσα σε Αυτόν, εσύ είσαι μέσα σε Αυτόν και το πιο σημαντικό, ο Θεός είναι μέσα σε Αυτόν. Εκεί συναντάς τον Θεό πρόσωπο με πρόσωπο. Όταν προσεύχεσαι, εσύ μιλάς στον Θεό, ενώ όταν διαβάζεις τον Λόγο, ο Θεός μιλάει σε εσένα! Ο Λόγος του Θεού είναι Ζωντανός και σε όποιον έχει αυτιά να ακούσει, ο Θεός είναι πρόθυμος να του μιλήσει!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ
Στις 20-11-2016, ο Λάζαρος Αθανασιάδης ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, να δώσει την ομολογία του για δεύτερη φορά, σαν συνέχεια της πρώτης που είχε μοιραστεί μαζί μας μόλις μερικούς μήνες πριν. Αυτό που συνέβη στη ζωή του, είναι απόδειξη πως όταν ομολογείς τη δόξα του Θεού, παρακινείς τον Θεό να σου χαρίσει ακόμα περισσότερες ευλογίες!


Ο Λάζαρος από μικρή ηλικία αντιμετώπιζε το πρόβλημα της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής. Όταν πήγαινε δημοτικό, διάβαζε πολύ και όλα έδειχναν να κυλάνε ομαλά, με τη βοήθεια και την υποστήριξη της μητέρας του. Όταν, όμως, έφτασε η στιγμή που θα συνέχιζε την εκπαίδευσή του στις τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου, τα πράγματα δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό. Ο λόγος ήταν ότι είχε παγιδευτεί μέσα στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών και του διαδικτύου, όπως πολλά παιδιά σήμερα. Σπαταλούσε ατελείωτες ώρες εκεί, φτάνοντας μέχρι και τις 17 ώρες ημερησίως, και δεν αφιέρωνε καθόλου χρόνο στο να μελετάει τα μαθήματά του. Μάλιστα, καθώς ήταν ανεξέλεγκτος, είχε εύκολη πρόσβαση σε πολλές σατανικές σελίδες μέσα στο διαδίκτυο. Όλα αυτά έκλεβαν το ενδιαφέρον του για το σχολείο, χειροτέρευαν το χαρακτήρα του όλο και περισσότερο και τον έκαναν να είναι βίαιος. Αφού, λοιπόν, δεν ήταν συνεπής με τις υποχρεώσεις του σαν μαθητής, οι βαθμοί του άρχισαν να πέφτουν απότομα. Ενώ στο δημοτικό ήταν άριστος μαθητής, στο γυμνάσιο ήταν μαθητής του 17 και στο λύκειο κατέληξε να είναι ο χειρότερος μαθητής μέσα στο σχολείο. Αυτό το γεγονός προκαλούσε σύγχυση στους γονείς του, στους καθηγητές και στους συμμαθητές του, καθώς η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη.


Η κ. Κυριακή, η μητέρα του Λάζαρου, βλέποντας την καθοδική πορεία του παιδιού της εκείνη την εποχή, περνούσε πολύ δύσκολες ώρες και δήλωσε ότι η διακονία του προφήτη T.B. Joshua τη στήριξε και τη βοήθησε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο αυτόν αγώνα που περνούσε. Προσπαθούσε να πειθαρχήσει το γιο της, όμως αυτός δεν άκουγε τίποτα και κανέναν! Ο διάβολος είχε χτίσει οχυρά στη ζωή του παιδιού της και η κ. Κυριακή, καθώς παρακολουθούσε Emmanuel TV, τον πολεμούσε με τις προσευχές που έκανε μαζί με τον άνθρωπο του Θεού, προφήτη T.B. Joshua. Η διδασκαλία του προφήτη τής έδινε δύναμη μέσα στην αδυναμία της και κουράγιο μέσα στη θλίψη της.
Κάπως έτσι, ο Λάζαρος έφτασε στην τρίτη τάξη του λυκείου και όλα έδειχναν ότι η ζωή του όδευε προς την καταστροφή. Μάλιστα, όλοι οι συμμαθητές του και οι καθηγητές του τού έλεγαν ότι δεν θα καταφέρει να πετύχει τίποτα στη ζωή του. Καθώς τα πράγματα κυλούσαν με τους ίδιους ρυθμούς και η οικογένεια του Λάζαρου ήταν τρομερά απογοητευμένη εξαιτίας του, έφτασε μία καθοριστική ημέρα στη ζωή του. Αυτή η ευλογημένη ημέρα ήταν όταν γνώρισε το Emmanuel TV! Οι γονείς του ετοιμάζονταν να παρακολουθήσουν Emmanuel TV και ο Λάζαρος αποφάσισε να παρακολουθήσει και αυτός μαζί τους, καθώς αναρωτιόταν συνεχώς τι ήταν αυτό που απασχολούσε τόσες ώρες τους γονείς του κάθε Κυριακή. Την ώρα που ξεκίνησε να παρακολουθεί, είδε τον άνθρωπο του Θεού, προφήτη T.B. Joshua, να λέει προς τον κόσμο: “Αρκετά με τη ζωή σου!”, γεγονός που τον έκανε να προβληματιστεί και να θέλει να βάλει ένα τέλος στην αποτυχία του, όπως επίσης και στην άσχημη συμπεριφορά του. Από εκείνη τη στιγμή η ζωή του άρχισε να αλλάζει! Παρόλο που δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στο σχολείο, η διευθύντρια του σχολείου άρχισε να τον στηρίζει και να τον συμβουλεύει. Μάλιστα, προέτρεπε τους υπόλοιπους καθηγητές του να κάνουν υπομονή, δικαιολογώντας τον ότι απλά περνούσε μία δύσκολη φάση στη ζωή του. Η ίδια η διευθύντρια τον βοήθησε να περάσει στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά, στο τμήμα Επιχειρησιακής Πληροφορικής. Αν και είχε 8 μαθήματα κάτω από τη βάση και τον χειρότερο βαθμό από τους τέσσερις πολύτεκνους που πέρασαν, ο Λάζαρος κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο, να πετύχει κάτι πολύ αξιόλογο και να κάνει τους γύρω του να απορούν με αυτό το κατόρθωμα. Η μητέρα του, επιβεβαιώνοντας όλα αυτά, τόνισε ότι: “Η απόσταση δεν είναι εμπόδιο! Αυτό είναι ένα από τα ανοίγματα που έλαβε ο Λάζαρος μετά από τις προσευχές που έκανε όλη η οικογένεια, καθώς παρακολουθούσε Emmanuel TV.
Αργά αλλά σταθερά, ο Λάζαρος άρχισε να παρακολουθεί το Emmanuel TV καθημερινά! Ακούγοντας τα μηνύματα από τον άνθρωπο του Θεού και τον τρόπο που συμβούλευε τους νέους, άρχισε να αλλάζει, να παίρνει διαφορετικές τροπές και κατευθύνσεις στη ζωή του. Όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο, συνειδητοποίησε μέσα του ότι αυτή του η επιτυχία οφειλόταν στη χάρη του Θεού και όχι στη δική του προσπάθεια. Κατάλαβε ότι ήταν μια ευκαιρία που δεν την άξιζε και έπρεπε να την εκμεταλλευτεί για να αλλάξει πορεία στη ζωή του, να πετύχει στις σπουδές του και να γίνει ένα χρήσιμο άτομο στην κοινωνία.
Όταν, λοιπόν, άρχισε το πρώτο εξάμηνο των σπουδών του στο πανεπιστήμιο, παρακολουθούσε τα μαθήματα με επιμέλεια, έχοντας πολύ καλές σχέσεις με τους καθηγητές του, καθώς έδειχνε συνεχώς το ενδιαφέρον του να αποκτήσει γνώσεις στο αντικείμενό του. Παράλληλα, καθώς προσευχόταν παρακολουθώντας Emmanuel TV και άκουγε τα χρισμένα μηνύματα του ανθρώπου του Θεού, άρχισε να παρατηρεί πως σταδιακά αυξανόταν η βαθμολογία του. Μάλιστα, οι συμμαθητές του, βλέποντας τη βελτίωσή του και διακρίνοντας ότι ο κ. Λάζαρος άρχισε να γίνεται από τους καλύτερους πλέον μαθητές σε ολόκληρο το Τ.Ε.Ι., αναρωτιόντουσαν με ποιον τρόπο διάβαζε, πως κατάφερνε να τα πηγαίνει τόσο καλά και πιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας του. Όπως ανέφερε ο ίδιος, τα κλειδιά της επιτυχίας του ήταν το Emmanuel TV και η Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, στη Θεσσαλονίκη. Αφού επισκέφθηκε τη Συναγωγή, παρατηρήθηκαν ξαφνικά μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις σπουδές του.
Επίσης, ο Λάζαρος τόνισε ότι η παρέα που κρατούσε έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του, λέγοντας: “Η ποιότητα της επιτυχίας σου καθορίζεται από την ποιότητα των σχέσεων που διατηρείς. Αυτό σημαίνει πως αν θέλω να είμαι πετυχημένος, θα πρέπει να αγκαλιάσω τον πετυχημένο!”. Ο Λάζαρος, λοιπόν, “αγκάλιασε” τον άνθρωπο του Θεού και έκανε παρέα με επιτυχημένους μαθητές, που είχαν στόχους και οραματισμό, και όχι με μαθητές που ήταν κακή επιρροή για τον ίδιο. Όμως, πάνω από όλα, η μεγαλύτερη  επιρροή στη ζωή του ήταν ο Ιησούς Χριστός! Συνειδητοποίησε πως για να γίνει επιτυχημένος, έπρεπε να κάνει τον Λόγο του Θεού οδηγό για τη ζωή του. Άρχισε, λοιπόν, να δίνει προτεραιότητα στις σπουδές του και όχι σε ανώφελα πράγματα, γεγονός που καθόρισε την πορεία των σπουδών του. Έτσι, κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του μέσα σε μόλις 4 χρόνια, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Μάλιστα, αποφοίτησε με το μεγαλύτερο βαθμό ανάμεσα σε όλους τους φοιτητές του πανεπιστημίου του και, καθώς αρίστευσε, ο Λάζαρος ήταν αυτός που διάβασε τον όρκο μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους αποφοίτους κατά την ημέρα της ορκωμοσίας του.


Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον Παντοδύναμο Θεό, ο Λάζαρος Τον ευχαρίστησε μπροστά σε όλους για τη ζωή του ανθρώπου Σοφίας Χάρη, ο οποίος τον βοήθησε στην ακαδημαϊκή του πορεία και τον καθοδήγησε επάνω στο πως να πλησιάσει τον Θεό! Επίσης, έχοντας μέσα στην καρδιά του καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του τον εξής λόγο σοφίας του προφήτη Τ.Β. Joshua, μας συμβουλεύει όλους: “Πρέπει να εργάζεσαι σαν όλα να εξαρτώνται από εσένα και πρέπει να προσεύχεσαι σαν όλα να εξαρτώνται από τον Θεό!”

‘‘ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ’’
Από μικρή ηλικία, η κ. Φράνσις Λίλιαν αντιμετώπιζε πισωγύρισμα στη ζωή της. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, έβλεπε άσχημα όνειρα στα οποία προσπαθούσε να ξεφύγει από διάφορες επιθέσεις που δεχόταν. Πιο συγκεκριμένα, έβλεπε συνεχώς φίδια και διάφορους ανθρώπους που πάλευαν μαζί της και την κυνηγούσαν. Επίσης, το τελευταίο διάστημα ονειρευόταν συνεχώς ότι συνευρισκόταν με άνδρες, γεγονός που την παραξένευε πολύ. Όλα αυτά την επηρέαζαν στον πνευματικό, αλλά και στο φυσικό της κόσμο.
Γενικότερα, υπήρχε μία αρνητική ατμόσφαιρα στη ζωή της. Στο σχολείο και αργότερα στην επαγγελματική της ζωή, έβλεπε τους φίλους της να αποκαθίστανται, να πετυχαίνουν και τους συνεργάτες της να προοδεύουν, όμως η ίδια της βρισκόταν σε μία στασιμότητα. Παρόλο που δούλευε πολύ σκληρά και είχε την ίδια απόδοση με τους συνεργάτες της, αυτούς τους έβλεπε να παίρνουν προαγωγές, αλλά αυτή δεν κατάφερνε να προαχθεί. Όλες αυτές οι άσχημες καταστάσεις που περνούσε, δοκίμαζαν την πίστη της, την έκαναν να αμφιβάλλει για τον Θεό και να αναρωτιέται αν ο Ιησούς ήταν ακόμα μαζί της! Όμως, παρόλο που επικρατούσε ένας πόλεμος μέσα στο μυαλό και την καρδιά της, έτρεχε πιο κοντά στον Θεό, γιατί κάτι μέσα της τής έλεγε πως Αυτός θα απαντήσει στις προσευχές της και θα την ελευθερώσει.
Απελπισμένη και λυπημένη, ψάχνοντας να βρει λύση στο πρόβλημά της, ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, την Κυριακή στις 20-11-2016. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης των χειρών, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης, οδηγούμενος από το Άγιο Πνεύμα, κινήθηκε ανάμεσα στο πλήθος. Εκείνη τη στιγμή, το χρίσμα του Θεού εντόπισε την κ. Φράνσις και το ακάθαρτο πνεύμα,που βρισκόταν μέσα της και κρατούσε τη ζωή της σε δεσμά, εκτέθηκε λέγοντας: ‘‘Μπήκα μέσα της από την παιδική της ηλικία… Είναι το αστέρι στην οικογένειά της και αγαπάει να υπηρετεί τον Θεό! Κάνω τα πάντα για να πηγαίνει προς τα πίσω. Αυτή κλαίει συνέχεια και αναρωτιέται αν ο Ιησούς είναι μαζί της.’’ 


Αφού το δαιμόνιο ομολόγησε την καταστροφή που προκάλεσε στη ζωή της κ. Φράνσις, ο άνθρωπος του Θεού προσευχήθηκε για αυτήν στο όνομα του Ιησού Χριστού. Τότε, το ακάθαρτο πνεύμα δεν μπόρεσε να σταθεί στη φωτιά του Αγίου Πνεύματος και, αμέσως, βγήκε έξω από αυτήν!


Ελεύθερη πλέον η κ. Φράνσις, εξέφρασε τη χαρά της για την προσευχή που έλαβε από τον άνθρωπο Σοφίας Χάρη, δοξάζοντας και ευχαριστώντας τον Παντοδύναμο Θεό για την απελευθέρωσή της και για τη νέα αρχή που της χάρισε! Τώρα πια αισθάνεται ανακούφιση, καθώς ήρθε το τέλος σε όλα τα προβλήματά της! Γνωρίζει πως ο Θεός είναι Δυνατός και θα αποκαταστήσει καθετί που ο εχθρός τής έκλεψε και κατάστρεψε όλα αυτά τα χρόνια.
Πίστεψε και εσύ ότι ο Θεός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο για την κατάστασή σου! Πολλές φορές μπορεί να καθυστερεί, όμως η καθυστέρηση δεν είναι άρνηση. Εκείνος εργάζεται την απάντηση αργά, αλλά σταθερά. Ο Λόγος του Θεού μάς διδάσκει, ότι ο Θεός είναι Πιστός σε αυτούς που είναι πιστοί σε Εκείνον!
Όσο μεγάλο και αν είναι το πρόβλημά μας, ο Ιησούς Χριστός έχει τη λύση! Δεν υπάρχει μικρό ή μεγάλο πρόβλημα για τον Ιησού. Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες, από την Κυριακάτικη Συνάθροιση, στις 20-11-2016, καθώς ο άνθρωπος του Θεού προσευχήθηκε για όλους αυτούς που ήρθαν στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων Των Εθνών, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν το πρόβλημά τους στον Ιησού Χριστό και έλαβαν το θαύμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου