Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ


Στις 13-11-2016, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης με το μήνυμα “Η ζωή είναι πεδίο μάχης”, αναφέρθηκε στο ότι πολλοί άνθρωποι σήμερα δεν έχουν πάρει τη ζωή στα σοβαρά, αλλά τη βλέπουν σαν ένα παιχνίδι.  Όμως, τόνισε ότι η ζωή δεν είναι ένα σύμπλεγμα συναντήσεων, ούτε ένας παιδότοπος, αλλά ένα πεδίο μάχης, όπου μόνο οι σοβαροί στο νου είναι οι νικητές! Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο σατανάς χρησιμοποιεί την κατάστασή μας σαν πειρασμό, για να μας αποσπάσει από το να τρέχουμε την ευθεία κούρσα με τον Θεό.
Σαν συμπέρασμα όλων αυτών, ο άνθρωπος του Θεού ανέφερε ότι σαν παιδί του Θεού δεν πρέπει να κυβερνάσαι από την κατάστασή σου, επειδή η σχέση σου με τον Θεό δεν βασίζεται σε τίποτα άλλο εκτός από τον Θεό. Επίσης, τόνισε ότι αν μάχεσαι ανθρώπους, πολεμάς τη λάθος μάχη. Η μάχη του χριστιανού είναι ενάντια στις αρχές και στις εξουσίες του σκότους. Αν, λοιπόν, ο συνάνθρωπός σου σού επιτίθεται με μίσος, εκείνη την ώρα να θυμάσαι να φορέσεις την πανοπλία του πιστού και να βάλεις την αγάπη του Θεού μπροστά. Και η αγάπη του Θεού θα γίνει η προστασία σου, ενάντια στο μίσος του εχθρού. Αν αρχίσουμε να βλέπουμε τη ζωή σαν ένα μεγάλο πεδίο μάχης, θα γίνουμε πιο σοβαροί χριστιανοί. Κατά συνέπεια, αυτοί που επιθυμούν τη νίκη πρέπει να είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν τον πόλεμο, επειδή η νίκη είναι προϊόν του πολέμου. Χωρίς δοκιμασία δεν υπάρχει προαγωγή!

Η ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Σε όλη την Αγία Γραφή, από τη Γένεση μέχρι και την Αποκάλυψη, βλέπουμε αποδείξεις ότι ο Θεός χρησιμοποιούσε οποιοδήποτε μέσο για να ευλογήσει τους ανθρώπους. Έτσι και σήμερα, με την οδηγία του Αγίου Πνεύματος, διαμέσου του προφήτη Τ.Β. Joshua, μας έχει δοθεί η χάρη να έχουμε κάποια χρισμένα αντικείμενα, όπως το χρισμένο αυτοκόλλητο και το πρωινό νερό. Η κ. Γκλάντις Αουαίε, κάτοικος Αθήνας, είχε αυτήν τη χάρη όταν επισκέφθηκε τη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, στη Νιγηρία. Εκεί της δόθηκε το χρισμένο αυτοκόλλητο και το πρωινό νερό από τον προφήτη T.B. Joshua, τα οποία χρησιμοποίησε και είδε το χέρι του Θεού να ενεργεί θαυμαστά στη ζωή της και στις ζωές των γύρω της. Μάλιστα, στις 13-11-2016, ήρθε στη Συναγωγή, στη Θεσσαλονίκη, για να μοιραστεί μαζί μας την όμορφη ομολογία της και τα τρομερά θαύματα που είδε, αφού χρησιμοποίησε τα χρισμένα αντικείμενα που της δόθηκαν.


Η ομολογία της κ. Γκλάντις ξεκίνησε αμέσως μετά την επιστροφή της από το ταξίδι της στη Νιγηρία. Πηγαίνοντας σπίτι της, γεμάτη χαρά από τις ευλογίες που έλαβε, συνάντησε τρεις κοπέλες από τις Φιλιππίνες που συγκατοικούσαν στο διπλανό διαμέρισμα. Άρπαξε την ευκαιρία, λοιπόν, να ομολογήσει τη θεία εμπειρία που είχε στη Νιγηρία. Αν και καμία από τις κοπέλες δεν πίστευε στον Θεό, μία από αυτές, η Άλις, αγγίχτηκε από τα λόγια της κ. Γκλάντις. Με τον καιρό, μάλιστα, άρχισε να την πλησιάζει περισσότερο και να της μιλάει για τα προσωπικά της προβλήματα, για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη δουλειά της και για όλα αυτά που την απασχολούσαν.
Κάποια στιγμή, μία από αυτές τις νεαρές γειτόνισσες, χτύπησε την πόρτα της κ. Γκλάντις στις πέντε το πρωί και τρομοκρατημένη της ζήτησε να πάει γρήγορα στο διαμέρισμά τους. Έτσι, η κ. Γκλάντις αμέσως έσπευσε να τις βοηθήσει. Μπαίνοντας μέσα στο μπάνιο τους, βρήκε την Άλις σε κώμα, πεσμένη μέσα στην μπανιέρα, χωρίς να αναπνέει και να αντιδράει. Το πρώτο πράγμα που έκανε τότε, ήταν να προσευχηθεί: “Ιησού Χριστέ! Θεέ του Τ.Β. Joshua , θεράπευσε αυτήν την κοπέλα, μην την αφήσεις να πεθάνει!”. Αμέσως μετά, την έσυρε έξω από την μπανιέρα, κοντά στο χρισμένο αυτοκόλλητο, το οποίο και ακούμπησε επάνω της. Καθώς συνέχισε να ακουμπάει το χρισμένο αυτοκόλλητο επάνω της, άρχισε να παρατηρεί πως από εκεί που η Άλις ήταν σε κώμα, σιγά σιγά ξεκίνησε να αναπνέει. Εφόσον, λοιπόν, η κ. Γκλάντις είδε την Άλις να συνέρχεται, έτρεξε στο διαμέρισμά της, πήρε το πρωινό νερό και άρχισε να την ψεκάζει. Από τις φωνές, μάλιστα, όλοι οι γείτονες της πολυκατοικίας βγήκαν έξω και σοκαρισμένοι ρωτούσαν την κ. Γκλάντις τι συνέβαινε. Με μεγάλη πεποίθηση τους είπε ότι: “Ο Θεός την θεράπευσε!”. Όταν επανήλθε τελείως η Άλις, η κ. Γκλάντις της είπε: “Ο Θεός σε θεράπευσε!” και η Άλις, χαρούμενη και συγκινημένη, ευχαριστούσε και δόξαζε τον Ιησού Χριστό. Στη συνέχεια, σηκώθηκε όρθια, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή δυσκολία, και σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα! Όλοι κοιτούσαν έκπληκτοι την Άλις, προσπαθώντας να καταλάβουν πως ακριβώς συνέβη αυτό, καθώς δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν με την κοινή λογική. Όμως, η υπερφυσική δύναμη του Αγίου Πνεύματος, που υπερβαίνει την ανθρώπινη λογική, ήταν αυτή που επανέφερε την Άλις στη ζωή!
Δόξα στο όνομα του Κυρίου! Ο Ιησούς Χριστός είναι ίδιος χθες, σήμερα και στους αιώνες! Ο Θεός χρησιμοποίησε την πίστη και την πεποίθησή που είχε η κ. Γκλάντις Αουαίε, για να φανερώσει τη δύναμή Του στους γύρω της. Εξαιτίας της πίστης της κ. Γκλάντις δοξάστηκε το όνομα του Κυρίου ανάμεσα σε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτό το θαύμα! Μάλιστα, αυτό ήταν και η αφορμή να πιστέψει η Άλις στο Ζωντανό Θεό, έχοντας εμπειριστεί την παντοδυναμία Του στη ζωή της. Η κ. Γκλάντις δόξασε τον Θεό για τα όσα έχει κάνει, ομολογώντας μπροστά σε όλους το όνομά Του, και τόνισε ότι: “Ο Θεός είναι πάντα καλός, τους αγαπάει όλους! Ακόμα και αν δεν τον αγαπούν, θέλει πάντα να σώσει!”.
Η κ. Γκλάντις δεν άφησε την παρούσα κατάσταση να τη συνεπάρει, αλλά κοίταξε πέρα από αυτήν, κοίταξε στον Τελειωτή της πίστης, Ιησού Χριστό! Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να λάβεις το θαύμα σου, κοίτα στον Ιησού Χριστό και ζήτα την πίστη που Αυτός έχει ετοιμάσει για εσένα!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
Η κ. Παουτζά Παντιάν από τις Φιλιππίνες είχε πολλά προβλήματα στη ζωή της, που φαίνονταν άλυτα και την οδηγούσαν όλο και πιο κοντά στην απελπισία και την απογοήτευση. Αντιμετώπιζε στασιμότητα και περιορισμό, τα οποία δεν της επέτρεπαν να επιτύχει στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Δεν μπορούσε να βρει μία καλή δουλειά, ώστε να επιβιώσει και να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς της, και όταν έβρισκε κάποια δουλειά, θα προέκυπταν προβλήματα από το πουθενά! Ο εργοδότης δεν θα την πλήρωνε και στο τέλος θα έχανε πάντα τη δουλειά της. Αυτό το σενάριο επαναλαμβανόταν συνεχώς και είχε ως αποτέλεσμα η οικονομική κατάσταση της κ. Παουτζά να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Επίσης, η σχέση της με την οικογένειά της δεν ήταν καθόλου καλή, καθώς προέκυπταν τσακωμοί και εντάσεις. Ειδικότερα, αντιμετώπιζε προβλήματα με την κόρη της, η οποία της έλεγε ψέματα και έψαχνε συνεχώς αφορμές να τσακώνεται μαζί της. Η σχέση τους δεν ήταν αρμονική και η κόρη της απομακρυνόταν  από αυτήν σταδιακά όλο και περισσότερο, γεγονός που απογοήτευε την κ. Παουτζά. Παρά τις προσπάθειές της, βλέποντας ότι δεν υπάρχει βελτίωση στη σχέση τους, απογοητευόταν ακόμα περισσότερο. Παράλληλα, είχε πολλές δαιμονικές επιθέσεις στον ύπνο της που την επηρέαζαν πάρα πολύ. Κάθε βράδυ έβλεπε στα όνειρά της φίδια, κροκόδειλους και διάφορους άντρες, οι οποίοι κοιμόντουσαν μαζί της. Μάλιστα, όταν ξυπνούσε μετά από αυτά τα άσχημα όνειρα, αισθανόταν κάτι να την πνίγει στο λαιμό της και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Πολλές φορές, ξυπνώντας έβλεπε μπροστά της έναν μεγαλόσωμο άντρα που δεν γνώριζε, ο οποίος προσπαθούσε να της επιτεθεί. Τότε, η κ. Παουτζά προσευχόταν, καλούσε τον Ιησού Χριστό και αυτός ο δαιμονικός άντρας εξαφανιζόταν απευθείας. Μάλιστα, κάθε φορά που προσευχόταν παρατηρούσε πως περίεργα πράγματα συνέβαιναν στο σώμα της. Όταν άρχιζε να προσεύχεται, ξαφνικά την έπιανε ένας τεράστιος πόνος σε όλο της το σώμα, χωρίς λόγο και αιτία.
Καταλαβαίνοντας πως όλα αυτά που εμπειριζόταν δεν ήταν φυσιολογικά για τα ανθρώπινα δεδομένα και μη γνωρίζοντας πως να διαχειριστεί όλα αυτά τα προβλήματα, η κ. Παουτζά έχανε τις ελπίδες της και η ιδέα της αυτοκτονίας τριγυρνούσε συχνά στο μυαλό της. Προσπάθησε πολλές φορές να βάλει τέλος στη ζωή της παίρνοντας χάπια. Όμως, ο Θεός δεν επέτρεψε να πεθάνει και, αντί για αυτό, της έδειξε ένα φωτεινό μονοπάτι μέσα στο σκοτάδι που υπήρχε στη ζωή της. Γνώρισε τη διακονία του προφήτη Τ.Β. Joshua, ξεκίνησε να παρακολουθεί Emmanuel TV, άρχισε να προσεύχεται παράλληλα με τον άνθρωπο του Θεού και πήρε την απόφαση να υπηρετεί τον Ζωντανό Θεό. Το μοναδικό πράγμα που έκανε για να βρει λύση, ήταν να προσεύχεται, γνωρίζοντας πως μόνο το χέρι του Θεού μπορούσε να αποκαταστήσει τελείως τη σχέση με την οικογένειά της, να δώσει άνοιγμα στην επαγγελματική της ζωή και να την ελευθερώσει από τις δυνάμεις του σκότους που τη βασάνιζαν στον ύπνο, αλλά και στο φυσικό κόσμο.
Έτσι, πήρε την απόφαση να επισκεφθεί τη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών στη Θεσσαλονίκη, στις 13-11-2016, και να μπει στη γραμμή της προσευχής πιστεύοντας ότι θα λάβει την απελευθέρωσή της. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της γραμμής της προσευχής, όταν την πλησίασε ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης, η κ. Παουτζά άρχισε να τρέμει και δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της. 


Αισθάνθηκε ένα δυνατό χτύπημα και είδε φως να έρχεται κατά πάνω της. Τότε, το δαιμόνιο που βρισκόταν μέσα της εκτέθηκε στην παρουσία του Θεού και άρχισε να ομολογεί: “Θέλω να τη σκοτώσω, γιατί θέλει να υπηρετήσει τον Ιησού Χριστό! Κατέστρεψα την καριέρα της! Δεν έχει καλή δουλειά, δεν έχει οικογένεια… Ανήκει σε εμένα. Μπήκα μέσα της από την παιδική της ηλικία! Από τότε μου ανήκει…” Τότε, ο άνθρωπος του Θεού επιτίμησε αυτό το ακάθαρτο πνεύμα και βγήκε έξω στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού.


Από εκείνη τη στιγμή, η κ. Παουτζά αισθάνεται πολύ ελαφριά, σαν να έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος από μέσα της. Μάλιστα, ο πόνος που ένιωθε στο σώμα της κάθε φορά που προσευχόταν και που προσπαθούσε να την κάνει να σταματήσει να προσεύχεται, δεν υπάρχει πια! Ακόμη, το πνεύμα της αυτοκτονίας και του θανάτου που τη βασάνιζε αποτελεί παρελθόν! Πλέον είναι ελεύθερη να προχωρήσει στη ζωή της με συνοδοιπόρο τον Ιησού Χριστό, χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο. Είναι πολύ χαρούμενη, νιώθει πολύ καλά και ξέρει πως η ημέρα της απελευθέρωσής της είναι το ξεκίνημα του δικού της ανοίγματός, αλλά και της οικογένειάς της.
Παρακάτω βλέπουμε κάποιες φωτογραφίες από τις 13-11-2016 στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, από ανθρώπους που με πίστη στην καρδιά τους, παρευρέθηκαν στη γραμμή της προσευχής για να λάβουν θεραπεία, ευλογία και ελευθερία, διαμέσου του ανθρώπου του Θεού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου