ΕΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ


Στις 12-2-2017, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης έδωσε ένα μήνυμα στο λαό του Θεού με τίτλο “Ένας με διαφορά”, αναλύοντας με ποιον τρόπο μπορεί το παιδί του Θεού να επιτύχει και να γίνει ένας με διαφορά. Ανέφερε ότι σήμερα πετυχημένος δεν είναι αυτός που κάνει ό, τι κάνουν οι πολλοί, αλλά αυτός που κάνει αυτό που κάνουν οι καλύτεροι. Σαν παιδί του Θεού όταν περνάς μέσα από διάφορες δοκιμασίες και πειρασμούς να χαίρεσαι, επειδή η δοκιμασία της πίστης σου θα φέρει προαγωγή, η προαγωγή θα σου φέρει ανταμοιβή και η ανταμοιβή σου θα σε κάνει έναν με διαφορά!
Για να γίνεις ένας με διαφορά, λοιπόν, θα πρέπει να ακούς τι λέει ο Λόγος του Θεού, και όχι αυτό που λέει η πλειοψηφία των ανθρώπων. Να θυμάσαι ότι οποιαδήποτε κατάσταση και αν περνάς δεν μπορεί να σε καταστρέψει, επειδή είσαι παιδί του Θεού και Αυτός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά! Αν, λοιπόν, θέλεις και εσύ να γίνεις ένας με διαφορά, ξεκίνα να ακούς τι λέει ο Λόγος του Θεού για εσένα!

Απο παρανομη σε νομιμη με τη Χαρη του Θεου


Στις 12-2-2017, η κ. Κέλα Μπάρδο, κάτοικος Θεσσαλονίκης, ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, για να μοιραστεί μαζί μας τη θαυμαστή παρέμβαση του Θεού στη ζωή της. Το 2009 ήρθε στην Ελλάδα, κατέθεσε τα απαραίτητα χαρτιά και έκανε αίτηση για άδεια παραμονής την οποία και έλαβε. Όταν, όμως, η άδεια έληξε και κατέθεσε για δεύτερη φορά αίτηση για να την λάβει, απορρίφθηκε και από τότε ξεκίνησαν όλα τα προβλήματά της.
Όσες φορές έκανε την αίτηση πάντα της έλεγαν ότι δεν κάλυπτε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Έτσι, καθώς η λύση στο πρόβλημά της δεν εξαρτιόταν από αυτήν, αναγκαζόταν να κυκλοφορεί παράνομη χωρίς τα απαραίτητα χαρτιά που να ταυτοποιούν και να πιστοποιούν τη νόμιμη παραμονή της στην Ελλάδα. Σαν αποτέλεσμα, η κ. Μπάρδο δεν μπορούσε να εργαστεί νόμιμα και μόνιμα σε μία δουλειά, αφού γίνονταν συνεχείς έλεγχοι για παράνομη εργασία. Για το λόγο αυτό, πολλές φορές δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά της, καθώς ήταν βέβαιο ότι αν της έκανε έλεγχο η αστυνομία, θα είχε άσχημη κατάληξη. Η κ. Μπάρδο είχε μάθει από πολλούς γνωστούς της που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα τι επρόκειτο να της συμβεί αν τυχόν την έπιανε η αστυνομία να κυκλοφορεί παράνομα στην Ελλάδα. Αρχικά θα τη φυλάκιζαν και έπειτα, αν είχε την οικονομική δυνατότητα, θα μπορούσε να προσλάβει ένα δικηγόρο για να τη βοηθήσει. Αν όμως δεν είχε χρήματα, το πιο πιθανό θα ήταν να την έστελναν στη χώρα της και δεν θα επέστρεφε ποτέ ξανά στην Ελλάδα.
Έτσι, διαρκώς σκεφτόταν τι θα συνέβαινε αν τυχόν τη συλλάμβαναν και καθημερινά ζούσε με αυτό το φόβο. Για επτά ολόκληρα χρόνια, βασανιζόταν από το άγχος και την ανασφάλεια ότι μία ημέρα θα την εντόπιζαν. Ωστόσο, όταν ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, και μίλησε με τον άνθρωπο Σοφίας Χάρη, τα προβλήματά της έλαβαν τέλος! Παρόλο που βρισκόταν σε απελπιστική κατάσταση, δεν έχανε την πιστή της! Σε μία συζήτηση που είχε με τον άνθρωπο του Θεού, ανέφερε και το γεγονός ότι κυκλοφορούσε παράνομη στην Ελλάδα. Τότε, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης τής είπε να μην ανησυχεί και ότι σύντομα θα έβρισκε λύση στο πρόβλημά της. Έτσι, η κ. Μπάρδο πήρε αυτό το λόγο που άκουσε με πίστη στην καρδιά της και, παρόλο που είχε πολλά χρόνια να ασχοληθεί με τα χαρτιά της λόγω της απογοήτευσης που είχε υποστεί, προσπάθησε άλλη μία φορά να κάνει αίτηση για άδεια παραμονής λίγους μήνες πριν. Μάλιστα, εκείνο το διάστημα ο άντρας της είδε ένα όνειρο που έδωσε στην κ. Μπάρδο ακόμα περισσότερες ελπίδες. Είδε ότι ο άνθρωπος του Θεού είχε έρθει στο σπίτι της και ρωτούσε επίμονα πού βρίσκονταν τα χαρτιά της και, τότε, ο σύζυγός της του τα έδωσε. Μόλις ο άντρας της κ. Μπάρδο της διηγήθηκε το όνειρο που είχε δει, κατάλαβε ότι αυτό ήταν ένα σημάδι από τον Θεό και ότι η υπόθεσή της βρισκόταν πλέον στα χέρια Του. Καθώς, όμως, ξεκίνησε τη διαδικασία της αίτησης διαπίστωσε πως ήταν πιο πολύπλοκη από ότι φαινόταν και, όπως της είχε πει ο δικηγόρος της, θα έπρεπε να πάει στην Αθήνα για να καταθέσει τα χαρτιά της. Αφού, λοιπόν, κατάφερε να καταθέσει τα χαρτιά της, άφησε την υπόθεσή της στα χέρια του Θεού.
Ωστόσο, μετά από καιρό, αποφάσισε να πάει με το σύζυγό της στο γραφείο της περιφέρειας για να ρωτήσει για την εξέλιξη της αίτησής της. Όταν έφτασαν εκεί τους εξυπηρέτησε μία υπάλληλος, η οποία νόμιζε ότι η κ. Μπάρδο είχε συμπληρώσει πέντε χρόνια που έμενε στην Ελλάδα και ότι σύμφωνα με το νόμο δικαιούταν άδεια παραμονής. Έτσι, προχώρησε στην έκδοση της άδειας παραμονής της μέσω ηλεκτρονικού συστήματος. Μετά από λίγη ώρα, όμως, η υπάλληλος διαπίστωσε σοκαρισμένη πως είχε κάνει ένα τρομερό λάθος, καθώς η κ. Μπάρδο είχε συμπληρώσει μόνο ένα χρόνο και δεν δικαιούταν άδεια παραμονής! Όταν κατάλαβε το μεγάλο λάθος της ήταν αργά και δεν μπορούσε να το διορθώσει, αφού τα έγγραφα είχαν ήδη κατατεθεί στα Διοικητήρια!


Σαν αποτέλεσμα αυτού του λάθος, η κ. Μπάρδο νομιμοποιήθηκε μετά από επτά ολόκληρα χρόνια επίμονης προσπάθειας και κόπου. Η χάρη του Θεού έλυσε το πρόβλημα με τα έγγραφα της! Ο Θεός είχε αναλάβει την υπόθεσή της και, με τρόπο που κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να φανταστεί, απάντησε στις προσευχές της. Πλέον δεν φοβάται να κυκλοφορήσει και δεν αλλάζει δρόμο όταν βλέπει αστυνομία μπροστά της. Ευχαριστεί και δοξάζει τον Θεό για τη θεία παρέμβασή Του στη ζωή της και μας συμβουλεύει όλους να αφήσουμε τις υποθέσεις μας στα χέρια του Θεού. “Δεν υπάρχει πρόβλημα που ο Ιησούς Χριστός δεν μπορεί να λύσει! Όταν αφήνεις τα προβλήματά σου στα χέρια του Θεού, ο Θεός βάζει την ειρήνη Του μέσα στην καρδιά σου”.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ


Στις 12-2-2017, η κ. Μονίκ Ματέζα από το Βέλγιο μοιράστηκε μαζί μας μία πραγματικά συγκλονιστική ομολογία. Για αρκετό καιρό αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με τα πόδια της. Ήταν πρησμένα από τον αστράγαλο ως το γόνατο, με αποτέλεσμα να έχει έντονη ενόχληση, να μην μπορεί να περπατήσει, να μετακινηθεί ή να ασχοληθεί με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που απαιτούσε ορθοστασία. Το πρήξιμο στα πόδια της ήταν τόσο έντονο, που δεν μπορούσε να φορέσει ούτε τα παπούτσια της και αυτό τη στεναχωρούσε, καθώς ένιωθε ντροπή για την κατάστασή της. Είχε επισκεφτεί κάποιον ειδικό γιατρό προκειμένου να βρει λύση στο πρόβλημά της, ο οποίος μην μπορώντας να βρει τι ήταν αυτό που προκαλούσε το πρήξιμο, της έδωσε φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπιστεί η κατακράτηση των υγρών στα πόδια της.
Παράλληλα, όμως, η κ. Μονίκ παρακολουθούσε εντατικά το Emmanuel TV. Ένα βράδυ, λοιπόν, ενώ βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της και έβλεπε στην οθόνη τον άνθρωπο Σοφίας Χάρη να προσεύχεται για τους ανθρώπους στην εκστρατεία αναζωπύρωσης στην Αμερική, συνέβη κάτι μοναδικό. Ξαφνικά, είδε το σαλόνι του σπιτιού της να μεγαλώνει και τον άνθρωπο του Θεού να βγαίνει από την οθόνη πλησιάζοντάς την. Μάλιστα, όσο προχωρούσε προς το μέρος της, το πρόσωπό του γινόταν όλο και πιο φωτεινό! Η λάμψη του είχε γίνει τόσο έντονη, που ήταν αδύνατον να κοιτάξει πλέον προς το μέρος του. Όταν έφτασε κοντά της, έβαλε τα χέρια του επάνω στα πόδια της και με δυνατή φωνή της είπε: “Σήκωσε τα πόδια σου, είσαι θεραπευμένη!”. Η κ. Μονίκ ένιωθε μία δύναμη από τους αστραγάλους έως τα γόνατα και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς της συνέβαινε, καθώς γνώριζε ότι δεν έβλεπε κάποιο όνειρο, αλλά βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της με το σύζυγό της.
Την επόμενη ημέρα, η κ. Μονίκ πριν κοιμηθεί σκεφτόταν τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ και τότε αντιλήφθηκε ότι το πρήξιμο στα πόδια της είχε εξαφανιστεί! Μπορούσε και πάλι, μετά από πολύ καιρό, να βάλει κανονικά τα παπούτσια της και να περπατήσει! Όλη η δόξα ανήκει στον Ιησού Χριστό! Σήμερα, τρεις μήνες μετά τη θαυμαστή θεραπεία που έλαβε, δεν έχει πια καμία ενόχληση και απολαμβάνει όμορφους περιπάτους, χωρίς κανένα πρόβλημα!


Το θαύμα που έλαβε η κ. Μονίκ αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι η απόσταση δεν είναι εμπόδιο. Παρακολουθώντας την οθόνη της, συνδέθηκε μέσω της πίστης με το χρίσμα του Θεού και έλαβε τη θεραπεία της! 
Ο ρόλος μας είναι να συνδεθούμε με πίστη σε οποιοδήποτε μέσο χρησιμοποιεί ο Θεός για να εκφράσει τον εαυτό Του. Το χρίσμα του Θεού που ενεργούσε μέσω της ράβδου του Μωυσή για να ανοίξει τη θάλασσα, μέσω των μαντηλιών του Παύλου και τη σκιά του Πέτρου για να θεραπεύσει και να ελευθερώσει, το ίδιο αυτό χρίσμα ενεργεί και σήμερα, αλλάζοντας καθημερινά τις ζωές των ανθρώπων! Οποιαδήποτε και αν είναι η κατάσταση που περνάς, τρέξε προς τον Θεό, γιατί Εκείνος έχει τη λύση!
Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες από τη γραμμή της προσευχής στις 12-2-2017, καθώς το Πνεύμα του Θεού κινήθηκε, θεραπεύοντας, ελευθερώνοντας και ευλογώντας όλους όσους άνοιξαν την καρδιά τους στον Θεό, ζητώντας τη χάρη Του στη ζωή τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου